BBVA Fora de Manresa!

La setmana passada vam veure com, una vegada més, l’Ajuntament de Manresa es posava a disposició del BBVA per ajudar a fer una neteja de cara a aquells que fan la vida impossible a una bona part de les veïnes de la ciutat.

I és que, no és el primer cop que hem de veure al bell mig de la plaça Major una pancarta que diu «BBVA amb Manresa». Una pancarta que considerem un atac a la dignitat de totes les veïnes de la ciutat, fartes de veure com les nostres institucions es posen de cara amb el BBVA, un banc que ha desnonat i deixat sense sostre a manresanes i manresans, que ha exercit la violència immobiliària envers les classes populars de la ciutat i que inverteix milions d’euros cada any en indústria militar.

Han de ser les institucions públiques un mural per netejar la imatge de les elits financeres que intenten passar per sobre dels nostres drets?

Per nosaltres la resposta és un no rotund, i és per això que demanem a l’Ajuntament de la nostra ciutat que retiri la pancarta de forma immediata.

Si l’Ajuntament no recapacita i la retirada no es fa efectiva d’ara fins el dijous 20 de Febrer a les 17:00, convoquem a totes les persones que vulguin mostrar el seu rebuig a aquest patrocini el mateix dijous a les 18:00 a la plaça Major de Manresa.

Nosaltres ho tenim ben clar, el BBVA fora de Manresa!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *